U wilt een hor in uw tuindeuren (ook wel plissédeur genoemd)?

Met een hor in uw tuindeuren geniet u optimaal van de buitenlucht, zonder de ongemakken van ongedierte. Wij bieden uitsluitend moderne schuifhorren, die wij tegelijk met uw tuindeuren opleveren. Vooral bij klanten met landelijk gelegen woningen is deze milieuvriendelijke bescherming zeer populair. Maar uiteraard blijven insecten u niet bespaard als u een stadswoning bezit.

Een schuifhor wordt ook wel een plissédeur genoemd. Het frame hiervan sluit precies aan op het kozijn, die als een soort harmonica kan worden open- en dichtgeschoven.

Onze horren (plissédeuren) zijn altijd gemaakt met aluminium profielen. Hout wordt immers al snel te zwaar. Met aluminium zijn rankere profielen mogelijk, die bovendien niet kromtrekken onder invloed van het weer. De profielen zijn in diverse RAL-kleuren verkrijgbaar, de horren zelf zijn altijd zwart.

 

Waarom tuindeuren met horren van De Jong?

  • Gratis maatwerk advies tot in het kleinste detail
  • Oplevering tegelijk met de plaatsing van uw nieuwe tuindeuren
  • Als erkend dealer van Aurora horproducten weten wij precies hoe we uw plissédeuren moeten monteren voor jarenlang onbezorgd plezier

 

Staat u op het punt om te gaan verbouwen?

• De Jong kan u volledig ontzorgen als u een aanbouw wilt zetten. Wij werken nauw samen met erkende bouwbedrijven.
• Wij leveren onze tuindeuren altijd inclusief hang- en sluitwerk, onderdorpel, grondverf en beglazing. Wij kunnen de tuindeuren ook aflakken indien gewenst.

 

De Jong Tuindeuren is officieel dealer van Aurora®, de specialist in horproducten.
Bekijk voor informatie de website: www.aurora-horren.nl