Bij de zoektocht naar hardhouten tuindeuren komt u veel prijzen tegen. Zorg dat u niet alleen kijkt naar de laagste prijzen, maar ook naar de kwaliteit van de tuindeuren. En niet te vergeten: naar het bedrijf √°chter de website!

Bij de Jong Tuindeuren bent u op alle fronten zeker van uw zaak. Met een rijke historie als houtbewerkingsspecialist en honderden succesvol geplaatste tuindeuren, bent u verzekerd van absolute topkwaliteit. Wij maken gebruik van houtsoorten van de hoogste kwaliteit, die worden bewerkt in onze eigen zagerij. Als klant bent u van harte welkom om het productieproces van uw tuindeuren met eigen ogen te komen bekijken.

Lage prijzen: hoe doen wij dat?

Hardhouten tuindeuren zijn in de regel niet goedkoop. Toch behoort de prijs/kwaliteit-verhouding van onze tuindeuren tot de beste van Nederland. Wij kunnen dit realiseren dankzij een continu goede bezetting van ons machinepark. Hoe hoger het totale aantal producten dat wij dagelijks kunnen maken, des te lager de kostprijs. En daar profiteert u optimaal van! Daarnaast hebben wij de productie van tuindeuren in de loop der tijd zo goed geperfectioneerd, dat de doorlooptijd minimaal is. En misschien wel het allerbelangrijkste: wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit van onze tuindeuren, dat wij zeker weten dat wij niet of nauwelijks op pad hoeven voor klachten en reparaties. Waar anderen een marge incalculeren in de standaard prijs, doen wij dat dus gewoon niet.

Overigens hanteren wij niet alleen scherpe prijzen voor onze tuindeuren. Ook aanverwante producten bieden wij aan tegen een hele aantrekkelijke prijs. Denk bijvoorbeeld aan deurbeslag, horren, ventilatiemogelijkheden en rolluiken. In lijn met de kwaliteitseisen die wij stellen aan onze eigen producten, onderwerpen wij ook deze aanvullende producten aan een sterke keuring. U kunt er dus op vertrouwen, dat de merken die wij voeren tot de absolute top in hun segment vallen (gekeken naar de beste prijs/kwaliteit-verhouding).

Prijsindicaties:

Het zou goed zijn als we die hier neerzetten

Benieuwd? Vraag direct een prijs aan. U heeft binnen 24 uur antwoord (soms zelfs binnen 1 uur).