U wilt een aanbouw met tuindeuren? En u bevindt zich nog in de oriënterende fase? Laat uzelf begeleiden in uw keuzeproces door De Jong. Wij kunnen namelijk de gehele realisatie van de aanbouw tot en met de plaatsing van de tuindeuren voor u verzorgen.

Een aanbouw met tuindeuren realiseren

Om u goed voor te bereiden op uw keuze, maken wij op basis van de bestaande tekening en een oriënterend gesprek eerst een schets van de gewenste situatie. Hierbij kijken we verder dan alleen de aanbouw en de tuindeuren. We bekijken ook naar zaken als contact- en verlichtingspunten en het toepassen van hoogteverschillen in het plafond voor een ruimtelijk effect. Hoe de tuindeuren in de aanbouw eruit moeten zien, is sterk afhankelijk van de verdere stijl van uw woning. Daarom bezoeken we het liefst uw woning, om alle onmogelijkheden uit te sluiten.

Voor de realisatie van de aanbouw werken wij samen met diverse gespecialiseerde bouwbedrijven en aannemers. Afhankelijk van de omvang van het project, selecteren wij altijd de meest geschikte partij voor de klus. Wij houden daarbij de regie in handen, zodat u niet wordt verrast door onverwachte kosten of een te lange doorlooptijd.

Wilt u meer informatie over uw toekomstige aanbouw met tuindeuren? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Zoekt u andere houten producten dan alleen tuindeuren? Ga dan eens naar www.dejongkozijnen.nl voor ons complete aanbod.