Wat kosten tuindeuren precies? Er zijn talloze aanbieders op internet te vinden, die allemaal lage kosten beloven. Maar als u tuindeuren wilt met een optimale prijs/kwaliteit-verhouding, dan bent u bij De Jong Kozijnen aan het juiste adres.

Bij de Jong Tuindeuren gaan we altijd voor maximale klanttevredenheid. Dat gaat verder dan lage kosten hanteren. Dankzij onze rijke historie als houtbewerkingsspecialist bent u verzekerd van absolute topkwaliteit. De houtsoorten die wij gebruiken zijn van de hoogste kwaliteit. Wij maken bovendien alles in eigen zagerij. Als klant bent u van harte welkom om het productieproces van uw tuindeuren met eigen ogen te komen bekijken.

Hoe wij de kosten laag kunnen houden?

Hoe meer we produceren, des de lager de kosten voor onze tuindeuren. Ons vakmanschap is in de wijde omgeving bekend: zowel particulieren als bedrijven bestellen hun houten kozijnen, deuren en alle andere soorten producten bij ons. Daardoor hebben we een optimale bezetting van onze productielocatie. En die optimale bezetting resulteert in een lager kostprijs per product. En daar profiteert u maximaal van!

Overigens zijn niet alleen de kosten voor onze tuindeuren aantrekkelijk laag. Ook aanverwante producten bieden wij aan tegen scherpe prijzen. Denk bijvoorbeeld aan deurbeslag, horren, ventilatiemogelijkheden en rolluiken. In lijn met de kwaliteitseisen die wij stellen aan onze eigen producten, onderwerpen wij ook deze aanvullende producten aan een sterke keuring. U kunt er dus op vertrouwen, dat de merken die wij voeren tot de absolute top in hun segment vallen (gekeken naar de beste prijs/kwaliteit-verhouding).

Prijsindicaties:

Het zou goed zijn als we die hier neerzetten

Benieuwd? Vraag direct een prijs aan. U heeft binnen 24 uur antwoord (soms zelfs binnen 1 uur).