Ventilatie is essentieel in iedere woning en werkruimte. Goede kozijnen en tuindeuren zorgen ervoor dat de deuropeningen hermetisch worden afgesloten. U wilt echter ook kunnen ventileren. We bieden hier diverse mogelijkheden voor. Zo kunnen wij sierlijke ventilatieroosters inbouwen en/of de bovenlichten voorzien van kiepramen.

We kunnen ook electronisch regelbare ventilatieroosters inbouwen in uw kozijn. Omdat moderne nieuwbouwhuizen buitengewoon goed geïsoleerd zijn, is dat met name in die categorie geen overbodige luxe. Er wordt dan een vochtsensor in de binnenruimte gehangen. Zodra deze een te hoge vochtigheidsgraad registreert, gaat er een signaal naar de ventilatiesysteem. Deze zet dan de roosters automatisch in de meest ideale stand, zodat er natuurlijk geventileerd wordt.

Eén van onze leveranciers voor moderne ventilatiemogelijkheden is Duco. Op de website van deze ventilatie-expert vindt u meer informatie over de mogelijkheden.

Wilt u uitgebreid worden geïnformeerd? Bezoek onze showroom in Oosterhout voor een persoonlijk adviesgesprek. Heeft u een bestaande woning waar u tuindeuren in wilt laten plaatsen? Dan komen wij indien gewenst ook bij u thuis langs. U heeft dan gegarandeerd sneller duidelijkheid over de mogelijkheden. Aarzel niet en neem direct contact met ons op.